Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea, audiat şi huiduit la Parchetul General, în dosarul protestului din 10 august

liviu dragnea

UPDATE: Liviu Dragnea a ieșit de la audieri, în huiduielile unui grup de protestatari:

„Am fost citat ca martor în legătură cu afirmațiile despre tentiva de lovitură de stat. Am prezentat procurorului dovezile la aceste afirmații”, a declarat președintele PSD, care a adăugat că nu a depus nici un document în acest sens.

„Jandarmeria a procedat legat în condițiile în care acolo au fost niște violențe destul de mari”.

Întrebat cine e de vină pentru violențele de la protestul din 10 august, șeful PSD a răspuns că „cine a organizat aceste violențe”.

Liviu Dragnea este audiat în această seară la Parchetul General, în dosarul privind violenţele din 10 august din Piaţa Victoriei.

Dragnea a ajuns la Parchetul General după ora 18.00.

El le-a spus jurnaliştilor că a fost chemat pentru a fi audiat în calitate de martor, potrivit news.ro.

Întrebat dacă are legătură cu declaraţiile sale potrivit cărora în 10 august s-a încercat o lovitură de stat, liderul PSD a răspuns: “Sper ca aia să fie”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, declara duminică seară la Antena 3 că instituţiile statului n-au greşti cu nimic când au intervenit în forţă în Piaţa Victoriei în 10 august, având suficiente elemente “ca să vorbim de o tentativă de lovitură de stat”.

Dragnea a mai spus că este convins că săptămâna viitoare vor ieşi la iveală dovezile că protestul a fost o tentativă de lovitură de stat şi a fost finanţat din exterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri