Caută
Close this search box.

Semnături pentru demiterea Guvernului. Campania de amploare anunțată de PNL

dăncilă

Cristian Bușoi, președinte PNL București, a spus că PSD Dragnea-Firea-Dăncilă este răspunzător pentru blocajul din traficul din Capitală.

”PNL va demara o campanie de informare a bucurestenilor si de strangere de semnaturi pentru demiterea Guvernului. Bucureștiul se sufocă în trafic, bucureștenii pierd sute de ore pe blocați în mașini, iar Guvernul PSD și administrația locală a PSD blochează proiectele de infrastructură de care Capitala are nevoie de pentru a putea funcționa.

Faptul că Guvernul PSD, din cauza conflictelor interne, a sabotat proiectul Șoselei de centură a Capitalei, pe care tot PSD l-a propus, este un act foarte grav al Executivului PSD împotriva bucureștenilor.

Faptul că alte proiecte importante pentru bucureșteni, precum termoficarea, sunt boicotate intenționat de Guvernul PSD arată cât de cinic și nepăsător este acest Guvern față de români. PSD are toată puterea: și administrația locală și guvernarea națională și nu a făcut nimic pentru București.

Guvernarea locală PSD-Firea aplică, la București, exact politica promisiunilor mincinoase şi incompetenței administrative, pe care guvernul PSDragnea-Dăncilă o aplică în toată țara.

Administrația PSD-Firea nu este o excepţie de la felul în care guvernează PSD, ci este cel mai bun exemplu că nepriceperea, haosul și lipsa de transparență a guvernărilor PSDragnea, în plan naţional, se regăsesc, exact la fel, la nivel local, în Bucureşti. Reamintim tuturor ca multe promisiuni țineau însă direct de competențele Primăriei Capitalei și nu au fost puse în aplicare.

În doi ani și jumătate, de când conduce Bucureștiul, cea mai mare promisiune a administrației PSD-Firea: revoluția în trafic este și cea mai mare minciună a administrației PSD. Și după doi ani și jumăte de mandat, administrația PSD-Firea încearcă să cumpere timp și aruncă vina pentru ce nu a făcut, pe tovarășii de drum și de partid”, a zis Cristian Bușoi.

”Timp de doi și jumătate, administrația nu a făcut decât trei lucruri:

1. A înființat 20 de companii publice cărora le-a dat pe mână o bună parte din bugetul Bucureștiului și pe care le-a umplut ochi cu politruci;

2. A aruncat cu bani din bugetul Capitalei pe spectacole și manifestări așa-zis culturale, care, de fapt, reprezintă o formă mascată de a susține clientela de partid;

3. A aruncat în toate părțile cu pomeni de la buget pentru a cumpăra bunăvoința electoratului: pensionari în vacanță, stimulente pentru tinerii căsătoriți, sume pentru cuplurile care aniversează ani de căsătorie, elevi și profesori în tabere gratuite, în timp ce a tăiat investiţiile de la transportul public şi alimentarea cu energia termică, adică exact domeniile prioritare de acțiune administrativă.

PNL va începe, în două săptămâni, în București, o campanie de informare a bucureștenilor: „Bucureștiul blocat în trafic! Guvernul PSD blochează Șoseaua de centură a Capitalei! Deblocați Bucureștiul! Stop guvernării PSD!”

Vom demara, de asemenea, o campanie de strângere de semnături pentru demiterea guvernului PSDrganeaDăncilă și vom propune un plan cu priorități de acțiune pentru decongestionarea traficului din Capitală”, a mai zis Cristian Bușoi.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri