Caută
Close this search box.

Cutremur în justiție! ”El l-a înjurat pe Coldea. Răzbunarea a urmat”

Marele avocat Sergiu Andon, într-un interviu pentru DC News, a făcut o dezvăluire bombă din justiție.

Sergiu Andon a povestit un caz cu o personalitate care a vorbit, la un moment dat, pe telefonul operativ, cu Florian Coldea, pe vremea aceea prim-adjunct al Serviciului de Român de Informații. În timpul discuției, respectivul l-a înjurat de mamă pe general. ”Răzbunarea a urmat”, a spus Sergiu Andon în interviu.

„O personalitate a avut o nemulțumire legată de SRI. Nu îi voi da numele. Omul aflase de imixtiunea conducerii SRI în treburile structurii pe care o conducea. L-a sunat pe domnul George Maior, pe telefonul scurt. A răspuns aghiotantul său și a zis că șeful este ocupat. Omul a închis. Peste două minute, pe respectivul l-a sunat faimosul Florian Coldea care i-a zis: am auzit că ne căutați. Cum era el pe cai mari, a dat mai tare. Omul de la telefon, mai slobod la gură, l-a înjurat de mamă. A avut slăbiciunea să îi zică asta lui Coldea. Răzbunarea a urmat. O fi fost, n-o fi fost legat de acest subiect, dar în mod cert, vorbim despre un dosar instrumentat cu multă insistență. La Curtea de Apel, persoana în cauză a cerut să vină transcriptul convorbirii cu Florian Coldea. A venit, dar clasificat. După opinia mea, acesta este un caz de revizuire. (…) În cazul acesta cu înjurătura de mamă, discuția a fost ascultată, iar instanța a făcut o încheiere în care s-a spus că discuția a fost ascultată, dar nu are semnificație pentru caz. Deci materialul a existat”, a spus Sergiu Andon.

Persoanele care, în mod real, se consdieră victime ale protocoalelor, se pot adresa instanțelor pentru a cere revizuirea, a subliniat avocatul.

 

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri