Caută
Close this search box.

Liderii PSD din Transilvania, apel către Dragnea să convoace de urgenţă CEX-ul partidului

liviu dragnea

Un nou apel pentru convocarea de urgenţă a CEX-ului a venit si astăzi, de data aceasta din partea a 13 reprezentanţi de organizaţii PSD din Transilvania.

Gabriel Zetea, vicepresedintele partidului, spune că nici unul dintre ei nu se află printre semnatarii scrisorii împotriva lui Dragnea, dar toţi doresc tranşat de urgenţă conflictul din Partiul Social Democrat.

„Am avut în această după ami,ză o întâlnire cu colegii din PSD din Transilvania. Am discutat câteva ore, fiecare cu argumentele sale, despre direcţia în care trebuie să se îndrepte pe termen scurt şi mediu Partidul Social Democrat.

M-am bucurat enorm să văd că părerile coincid în cele mai multe privinţe şi am stabilit că începând de astăzi vom vorbi între noi, membrii PSD din Transilvania, mult mai des şi vom avea poziţii unitare atunci când se va vorbi despre viitorul nostru”, a scris sâmbătă, pe Facebook, Gabriel Zetea, vicepreşedinte PSD şi preşedinte PSD Maramureş.

Zetea, a comentat anunțul pentru Digi24, precizând că se așteaptă convocarea Comitetul Executiv al PSD „în cel mai scurt timp posibil, situatia a trenat deja prea mult.”

„Era absolut necesară, e normal să ne întâlnim cu colegii să discutăm problemele din viața curentă a partidului, observăm atât de multe puncte de vedere divergente în ceea ce privește viitorul partidului pe termen scurt, mediu, era normal să ne întâlnim.

Vedem discuţii care deranjează foarte mulți membri ai PSD, membri de partid simpli, care simt nesiguranța și care nu văd cu ochi buni această disesiune la nivel național între liderii cu funcții la București.

E important ca aceste discuții să înceteze cât mai rapid, să ne aducem aminte ce am promis oamenilor în 2016, că avem program de guvern, că îl putem implementa. Dacă vom continua toate aceste dispute politice, ne vom încălca cuvântul față de oameni, noi nu putem accepta așa ceva, eu sunt președinte de consiliu județean, alți colegi sunt președinți de colegii județene, primari,” a declarat Gabriel Zetea.

Întrebat dacă el și colegii din PSD Transilvania îl susțin pe Liviu Dragnea la președinția partidului, Zetea a răspuns că „nu există vreo alternativă vehiculată în spațiul public la Liviu Dragnea.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri