Caută
Close this search box.

Pățania Simonei Halep în trafic. Ce s-a întâmplat cu marea campioană

Simona Halep a fost învinsă de traficul din București. Revenită din vacanță, marea noastră campioană a postat o imagine elocventă, de la bordul vehiculului pe care îl conduce.

După un concediu în Croația, unde a mers alături de familie, numărul unu mondial s-a întors în România, intrând pe ultima sută de metri înainte de revenirea pe terenul de tenis.

De o săptămână, în țara noastră au reînceput școlile, iar traficul este o corvoadă pentru orice șofer. Și pentru Simona, care a fost prinsă minute bune între două semafoare, în București, după cum le-a dezvăluit prietenilor virtuali, cu ultima postare.

Halep a ajuns la 46 de săptămâni în fruntea ierarhiei mondiale şi ocupă locul 11 într-un clasament all-time, făcând un nou pas către belarusa Victoria Azarenka, aflată pe 10, cu 51 de săptămâni pe prima poziţie a clasamentului WTA.

Următorul turneu la care va juca sportiva româncă este cel de la Wuhan (China), care se va desfășura în perioada 23-29 septembrie. La această competiție nu va fi însoțită de Darren Cahill, care a luat o scurtă pauză, pentru a putea fi alături de familie. El va reveni alături de Halep pentru turneele de la Beijing și Singapore. Pentru turneul de la Wuhan, românca va fi pregătită de către Teo Cercel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri