Caută
Close this search box.

”Sunt la nivelul lui Messi și Cristiano Ronaldo!”

Campion mondial, câştigător al Europa League şi al Supercupei Europei, Antoine Griezmann (27 de ani) a declarat că în acest moment se află la nivelul lui Messi şi Cristiano Ronaldo, în cadrul unui interviu acordat pentru celebra publicație As.

„E clar că sunt un jucător diferit faţă de Cristiano Ronaldo, Messi, Neymar sau Mbappe. Sunt în top, dar mai pot progresa. Îmi doresc să devin un jucător complet. Cred că sunt deja la nivelul lui Messi şi al lui Cristiano Ronaldo. Şi ştiu că şi alţi jucători vor ajunge la acest nivel”, a spus Griezmann, conform sursei citate.

Griezmann a mai avut o declaraţie care a agitat apele şi după ce FIFA a anunţat cei trei finalişti pentru trofeul BEST: Mo Salah, Cristiano Ronaldo şi Luka Modric. „Comparând 2016 şi anul acesta sunt forţat să spun că meritam să fiu între cei trei. Mă apropii din ce în ce mai mult, am câştigat trei finale, deci e normal să mă gândesc că merit!”, a spus Griezmann, conform L’ Equipe. Antoine Griezmann a câştigat Europa League, Cupa Mondială şi Supercupa Europei în acest an. În 2016, francezul a pierdut finala Ligii Campionilor şi Euro 2016, dar a fost inclus pe lista celor trei finalişti. Atunci a fost nominalizat alături de Mesi şi Ronaldo, iar lusitanul a câştigat distincţia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri