Caută
Close this search box.

Anei Bogdan nu îi priește China

Ana Bogdan (80 WTA) s-a retras în turul 1 al turneului de la Guangzhou (China), în setul 3 al partidei cu Christina McHale (SUA; 114 WTA), la scorul de 6-4; 3-6; 1-3.

Ana Bogdan a ajuns la a doua înfrângere consecutivă în circuitul feminin. După înfrângerea din primul tur de la US Open, în faţa Karolinei Pliskova (Cehia; 8WTA), sportiva născută în Sinaia s-a retras din prima rundă a turneului de pe continetul asiactic, deşi pornea meciul ca favorită.

Statutul s-a confirmat în primul set, pe care românca l-a câştigat de o manieră clară. A reuşit break-ul în primul game al meciului, nu a avut probleme pe propriul serviciu, iar, după  45 de minute, a încheiat prima manşă cu 6-4. Sportiva din SUA a început mult mai bine setul secund. A fost mai agresivă, a început să pună probleme pe serviciul româncei şi în finalul setului a bifat două break-uri. Bogdan a reuşit şi ea un break, dar insuficient pentru a duce manşa a doua în prelungiri. McHale şi-a adjudecat jocul cu 6-3.

Impulsul moral i-a dat şi mai multă încredere sportivei din SUA. A începtul setul 3 puternic, iar break-ul a fost reuşit în debutul setului, când s-a detaşat la 3-1. Acesta a fost momentul în care Ana Bogdan a renuţat să mai lupte şi şi-a anunţat retragerea din meci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri