Caută
Close this search box.

Probleme mari cu stadioanele pentru Euro 2020

Dezastru cu stadioanele. Arenele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, reconstruite în vederea Euro-2020, trebuie să fie gata până în martie 2020, a declarat, marţi, fostul internaţional Gică Popescu.

Stadionul Dinamo (foto) nu va fi însă gata până atunci.

„În martie 2020 trebuie să fie gata cele trei stadioane. La Dinamo, PUZ-ul nu este terminat. Îl face de la zero Ministerul de Interne şi nu este finalizat. Doar Dinamo nu va fi gata, celelalte trei vor fi gata. Poate vor mai fi lucruri de retuşat, minore. Dinamo se va face pe locul velodromului. Mi se pare o tâmpenie să ai stadionul în faţă, să ai cel mai frumos parc sportiv, în centrul Capitalei, cu posibilitatea organizării Euro-2020 şi a construirii unui super-stadion, dar să nu poţi să-l faci din cauza unor lucruri, pe care eu nu le cunosc, n-am văzut contractele, nu e treaba mea. Nu se poate să poţi să faci un stadion şi să nu-l faci! Nu e treaba mea(n.r. – să discute cu Nicolae Badea)”, a declarat Popescu, la Digi Sport..

Costul stadionului Rapid a crescut din cauza inflaţiei, a precizat Gică Popescu. „Au fost găsite cele zece milioane de lei necesare. Ministerul Transporturilor a găsit suma necesară, sumă care este nevoie de ea la finalul anului 2019. Nu e nevoie imediat. Stadionul va avea 14-15.000 de locuri, maximum cât s-a putut. Va fi acoperit şi pierzi locuri. Peluza dinspre sala de sport va rămâne, restul va fi demolat”

Potrivit fostului internaţional, Stadionul Steaua este cel mai avansat din punct de vedere al lucrărilor, dar şi cel mai complicat de realizat

„Într-o lună de zile ar trebui să înceapă construcţia. Două luni durează demolarea, s-a început acum trei săptămâni. Este cel cel mai complicat, cel mai mare. Rapid are o lună de zile întârziere faţă de celelalte”, a adăugat el.

Citește și: Calendarul anului şcolar 2019/2020 în Capitală va fi modificat, astfel încât şcolile să se închidă înainte de startul Campionatului European din 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri