Caută
Close this search box.

Sparta Praga urca în forță

Sparta Praga a învins Banik Ostrava în deplasare, scor 1-0, în ultimul meci al etapei cu numărul 8 din prima ligă a Cehiei. Niţă, Stanciu şi Chipciu au fost integralişti, în timp ce Vătăjelu n-a prins lotul.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Tetteh în minutul 77, care a fost servit ideal de Frydek. În urma acestui succes, Sparta Praga a urcat pe locul 3, cu 20 de puncte. Viktoria Plzen şi Slavia Praga împart primul loc, ambele având 21 de lungimi. Pentru Florin Niţă a fost al doilea meci consecutiv fără gol primit în prima ligă, după succescul cu 2-0 contra celor de la Dulka Praga din etapa precedentă. De asemenea, Sparta a încasat doar patru goluri după primele opt etape, cu Niţă între buturi. Doar Slavia Praga a mai încasat la fel de puţine goluri în startul sezonului. De remarcat şi faptul că în flancul drept al apărării este acum titular incontestabil Alexandru Chipciu, cel care a avut o prestaţie foarte bună şi la Belgrad, în Serbia – România 2-2.

În etapa viitoare, Sparta Praga primeşte vizita celor de la Slovan Liberec, echipă aflată pe locul 9. Sparta Praga e singura echipă neînvinsă din Cehia, după primele opt etape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri