Caută
Close this search box.

Arsenal îl aduce pe noul Messi

Arsenal pregăteşte un nou transfer pentru viitor! „Tunarii” bagă mâna adânc în buzunar, după ce şi în vară au făcut multe mutări, şi vor să transfere un coleg al lui Leo Messi de la naţionala Argentinei, pe care l-a dorit şi Barcelona. Este vorba despre Cristian Pavon (22 de ani), noul star de la Boca Juniors.

Presa din Anglia scrie că Arsenal şi Boca Juniors au început deja tratativele pentru aducerea lui Pavon, de la Boca. Argentinianul, care a fost şi la Mondial cu naţionala „Pumelor”, a fost dorit şi de Barcelona în vară, dar catalanii l-au transferat în cele din urmă pe brazilianul Malcom (21 de ani), de la Bordeaux.

Momentan nu este înaintată nicio sumă pe care Arsenal ar fi gata să o achite în schimbul serviciilor lui Pavon. Noua stea a fotbalului din Argentina are deja, la doar 22 de ani, 88 de meciuri jucate la Boca Juniors, timp în care a marcat 25 de goluri şi a livrat 29 de pase decisive. La naţională, Pavon a strâns 11 meciuri, fără să înscrie.

Transfermarkt îl cotează pe Cristian Pavon la 20 de milioane de euro. Fotbalistul mai are contract cu Boca până în 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri