Caută
Close this search box.

În PSD se strâng semnături contra unui post de televiziune lider de piaţă

realitatea tv

PSD caută să obţină legitimitate populară pentru demolarea presei ostile liderului Liviu Dragnea. În judeţul Hunedoara s-a dat ordin ca fiecare şef de organizaţie să adune 100 de semnături în favoarea sancţionării Realitatea TV şi a lui Rareş Bogdan, potrivit unui document prezentat de achetadehunedoara.ro.

„Este absolut incredibil ceea ce se întâmplă în România. Pentru cine mai avea vreun dubiu că PSDragnea si Penalul lor Suprem merg pe modelul lui Erdogan si al Turciei,”a răbufnit realizatorul Jocuri de Putere.

„PSD strânge în mod OFICIAL semnături pentru a închide Realitatea TV şi pentru a mă interzice pe mine să apar pe TV, cu nume şi prenume, în clar! Oamenii ăştia chiar nu înteleg DEMOCRAŢIA,” a postat Rareş Bogdan pe contul său de facebook.

Furia realizatorului s-a declaşat în urma dezvpluirilor făcute de anchetedehunedoara.ro, care publică, în fascimil, adresa trimsă de liderul PSD HUnedoara Lazrenţiu Nistor, pe 14 septembrie, tuturor liderilor de organizaţii locale.

” În conformitate cu principale activităţi aprobate de conducerea PSD, vă solicităm ca până în data de 18 septembrie 2018 să ne transmiteţi pe e-mail tabele completate conform anexei cu cel puţin 100 de semnături (…) pentru sesizarea CNA cu privire la atacurile şi jignirile aduse la adresa PSD şi a Preşedintelui Liviu Dragnea „şi pentru sancţionarea unor posturi de televiziune, cum ar fi REALITATEA TV, şi a realizatorilor, ca de exemplu RAREŞ BOGDAN”, scre în adresa transmisă de preşedintele PSD Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri