Caută
Close this search box.

Ipoteză șoc: Ronaldo vânat pentru că a plecat de la Real Madrid

Deja celebra eliminare a lui Cristiano Ronaldo (Juventus Torino), în timpul meciului din Champions League, cu Valencia, a împărţit fanii în două şi a atras comentarii mai mult sau mai puţin ironice ale presei din Catalonia. Conform jurnaliştilor spanioli, lusitanul nu mai beneficiază de „ajutorul” arbitrilor după plecarea de la campioana Spaniei.

În minutul 28, “Balonul de Aur” a fost eliminat după o fază cel puțin confuză. Pe imagini se vede cum Ronaldo, în încercarea sa de a se demarca pentru a primi o centrare din flancul stâng, îl loveşte cu piciorul stâng pe fundaşul central al Valenciei.  Brych se uită spre cealaltă parte de teren, gestul e sesizat de arbitrul adiţional, care-l atenţionează pe neamţ şi îi transmite că superstarul portughez trebuie trimis direct la vestiare pentru această fază.

 

Iar presa pro-Barcelona nu l-a iertat pe rivalul plecat de la Real Madrid. Cele mai dure reacţii au venit din partea Mundo Deportivo: „După 20 de agresiuni identice, în tricoul Portugaliei sau al lui Real Madrid, Ronaldo a fost eliminat la debutul pentru Juventus în Liga Campionilor. Dovedeşte că protecţia arbitrilor nu funcţionează când eşti departe de Madrid”, au scris jurnaliştii spanioli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri