Caută
Close this search box.

Ludovic Orban, la DNA, reclamat de Cataramă după excluderea din PNL: Acționează ca un agent PSD

ludovic orban

Preşedintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a fost audiat joi la sediul DNA, în calitate de martor, după sesizarea făcută de Viorel Cataramă, care a contestat decizia de excludere a sa din partid şi a sesizat mai multe nereguli, scrie Mediafax. Orban a spus că Viorel Cataramă acționează ca un agent PSD, nu ca un membru PNL.

 „Aşa pentru că vreo patru luni de zile a atacat sistematic partidul, pe mine, deciziile partidului. Excluderea s-a făcut prin vot secret, conform statutului. Cu siguranţă că se referă şi la mine. Mi se pare curios să fiu chemat la DNA ca urmare a sesizărilor făcute de un om care zice că e membru al PNL. Când am făcut sesizări la Parchet am făcut împotriva PSD, preşedinţilor PSD. De altfel, unul dintre atacurile lui Viorel Cataramă e că am depus plângere împotriva lui Dragnea şi Dăncilă. Acesta a fost temeiul. Nu văd absolut niciun motiv pentru depunerea unei sesizări. Nu pot să vă spun elemente din dosar, dar nu am niciun fel de motiv de îngrijorare”, a declarat Ludovic Orban, citat de Mediafax.

„Faptul că sunt aici este ca urmare a unei sesizări. În ceea ce priveşte modul josnic în care domnul Cataramă înţelege să facă politică, prefer să nu comentez. Domnul Cataramă acţionează ca un agent al PSD, nicidecum ca un membru al PNL, a mai declarat Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri