Caută
Close this search box.

Osaka, la ani lumină de Halep în privința câștigurilor. Câți bani va primi japoneza anul viitor

Naomi Osaka va deveni una dintre cele mai bogate jucătoare de tenis din lume, din sezonul viitor. Victoria de la US Open se va transforma într-un adevărat „izvor de bani” pentru sportiva japoneză.

Legătura între țara din care provii și marketing e mai evidentă decât oricând în cazul jucătoarei de tenis din Japonia. Adidas a preferat să renunțe la Halep, numărul unu mondial, pentru a-și canaliza energiile spre Osaka, o sportivă mult mai tânără și care poate fi „exploatată” din punct de vedere al marketingului mai mult.

Se știe deja că Adidas i-a pregătit o înţelegere stelară lui Naomi Osaka, după victoria de la Flushing Meadows. Ea ar urma să câştige anual 10 milioane de dolari, adică de cinci ori mai mult decât ceruse numărul unu mondial.

„Naomi este din Japonia, dar are legături şi cu Haiti și SUA, așa că pachetul de imagine pe care îl poate oferi este imens. Este foarte sinceră și cu picioarele pe pământ, iar oamenii se simt atrași de aceste lucruri. Va avea o carieră de succes atât pe teren, cât și în afara lui”, a declarat agentul lui Osaka, Stuart Duguid.

În paralel, contractele pe care le are cu Yonex, Nissan, Nissin Foods, Wowow şi Citizen Watch vor fi mai avantajoase, astfel că Naomi ar putea sări de bariera celor 20 de milioane de euro.

Ea va deveni de departe cel mai bine plătită sportivă din Japonia, mult peste Nishikori. Niponul câștigă în total, într-un an, aproximativ 9-10 milioane de euro.

29 de milioane de euro este întreaga avere a Simonei Halep, cea mai bună jucătoare din lume. Osaka va câștiga o sumă comparabilă în următorul an și jumătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri