Caută
Close this search box.

Real Madrid refuzată tăios de Dzeko

Forţa financiară a lui Florentino Perez a fost refuzată, în iarnă, de unul dintre cei mai în formă atacanţi din Europa. Edin Dzeko (32 de ani) a fost în tratative avansate cu campioana Europei pentru o mutare la Real Madrid, dar rolul atribuit la club l-a făcut pe bosniac să rămână la AS Roma.

Conform publicaţiei Marca, iniţial Zinedine Zidane şi-a dorit să aducă un portar în locul lui Keylor Navas, dar discuţiile cu Kepa Arrizabalaga nu s-au concretizat printr-un transfer. Cum nu au dorit întăriri în apărare sau la mijloc, madrilenii au decis să aducă un atacant pentru a-i face concurenţă lui Karim Benzema.

Edin Dzeko a fost atacantul care s-a apropiat cel mai mult de un transfer la Real Madrid, conducerea spaniolilor discutând faţă în faţă cu atacantul lui AS Roma. Dar, după discuţia purtată cu conducerea lui Real Madrid, Dzeko a înţeles că va fi rezerva lui Karim Benzema şi a refuzat oferta echipei din capitala Spaniei.

De asemenea, Chelsea şi-a dorit mult o reîntoarcere a lui Dzeko în Anglia, după experienţa fotbalistului de la Manchester City, dar şi „albaştrii” i-au oferit bosniacului un rol secundar.

Dzeko a marcat un singur gol în acest sezon, în patru meciuri, iar diseară, de la 22:00, va înfrunta chiar Real Madrid, în primul meci din grupele Ligii Campionilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri