Caută
Close this search box.

Ronaldo plânge, Juve câștigă fără el la Valencia

După ce s-a umplut de glorie în Il Calcio, după primele sale două goluri reușite în meciul cu Sassuolo, starul portughez al lui Juventus, Cristiano Ronaldo,  a trecut prin momente greu de uitat la disputa cu Valencia, de fapt debutul său în Champions League purtând tricoul torinezilor.

Era prin minutul 29 al meciului de pe Stadionul Mestalla, când Cristiano l-a lovit pe Murillo, fără să aibă mingea. S-a îndepărtat imediat de locul faptei, însă arbitrii nu l-au iertat de loc, arcă abia îl așteptau, astfel încât, după o discuție cu adiționalul, „centralul” Felix Brych a scos – cu bucurie parcă – nemilosul cartonaș roșu al eliminării.

Decizia l-a surprins pe superstarul portughez, care a ieșit de pe teren … în lacrimi, plângând fără să se eschiveze și vizibil afectat de pedeapsa primită. Chiar și fără Ronaldo, Juve a câștigat în deplasare cu 2-0, prin golurile marcate din penalty de Pjanic, în minutele 45 și 51.

Cel mai probabil Ronaldo va primi cel puțin două etape de suspendare, așa că va rata duelul cu Manchester United de pe Old Trafford, care este pe 23 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri