Caută
Close this search box.

Leo Messi și-a schimbat look-ul și nutriționistul

Cel puțin două scimbări surprinzătoare a făcut celebrul Leo Messi, chiar zilele acestea. Superstarul argentinian al Barcelonei a făcut o schimbare radicală, renunţând la unul dintre atuurile care l-au ajutat extrem de mult în ultimele sezoane. Decarul de pe Camp Nou a decis să renunţe la colaborarea pe care o are cu nutriţionistul său, italianul Giuliano Poser. Anunţul e făcut de cei de la AS.

Jurnaliştii spanioli scriu că Messi are un motiv întemeiat pentru care a luat această decizie. Devenit primul căpitan al Barcelonei la începutul acestui sezon, argentinianul vrea să arate încredere totală în doctorii nutriţionişti din Catalonia. Atacantul catalanilor a început să-l viziteze în Italia pe medic în 2014, iar ultima vizită a avut loc înainte de Mondialul din Rusia.

În 2015, Giuliano Posner povestea ce schimbări a făcut în alimentaţia lui Messi: „Leo a eliminat mâncarea procesată şi a înlocuit-o cu alimente bogate în vitamine, precum cerealele, verdeţurile, peştele şi uleiul de măsline. Schimbările pe care le-am făcut l-au ajutat să se antreneze mai intens”.

Leo Messi a mai făcut o schimbare, pe care a etalat-o la antrenamentul de azi al Barcelonei: argentinianul a renunţat parţial la barba cu care şi-a obişnuit fanii în ultimii ani. Fotografii catalanilor nu au putut ratat acest moment, care a fost imortalizat într-o fotografie postată pe contul de Twitter al clubului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri