Caută
Close this search box.

Răzvan Lucescu, bătut de copilul de suflet al lui Mircea Lucescu

Ciudată ironie a destinului. Gruparea elenă PAOK Salonic, pregătită de Răzvan Lucescu, a fost învinsă pe teren propriu de Chelsea Londra, în prima etapă a Europa League. Unicul gol a fost marcat de Willian, brazilian crescut chiar de Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk. Sud-americanul a fost sub comanda lui Il Luce de la 18 ani, cei doi câştigând numeroase trofee, cel mai important fiind fosta Cupa UEFA, în sezonul 2008 – 2009.

„Am petrecut momente fantastice la Şahtior cu Mircea Lucescu, am învăţat mult de la el. Am câştigat trofee acolo, a fost plăcut să îi văd fiul în această seară. Domnul Lucescu a fost important pentru cariera mea, am ajuns acolo când eram tânăr, la 18 ani. Am învăţat mult şi am căpătat experienţă acolo, a fost bine pentru mine”, a spus actualul jucător al lui Chelsea, conform Telekom Sport, el evoluând la trupa engleză din vara lui 2013.

La rândul său, Răzvan Lucescu, a vorbit despre legătura dintre Willian, acum ajuns la vârsta de 30 de ani, şi Mircea Lucescu, omul care a scris istorie pentru Şahtior şi care acum e selecţionerul Turciei:„Willian este la Chelsea de foarte mult timp, e un jucător pe care tatăl meu l-a iubit foarte mult. Willian la rândul lui îl apreciază şi mi-a şi transmis să îi spun tatălui meu că îl iubeşte. Este fotbal şi suntem adversari pe teren. El şi-a făcut treaba, aşa cum şi noi am încercat să o facem pe a noastră”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri