Caută
Close this search box.

Răzvan Lucescu față în față cu dușmanii de moarte de la Atena

Din păcate, a fost un debut totalmente ingrat pentru PAOK Salonic în grupele Ligii Europa. Echipa antrenată de românul Răzvan Lucescu, fiul lui Mircea Lucescu (acum selecționer al Turciei) a pierdut pe teren propriu, 0-1, meciul împotriva celor de la Chelsea, o partidă în care între titulari au fost Fernando Varela şi Alin Toşca, foşti jucători la FCSB. Cu toate că la nivel de discurs public antrenorul român pare să fi trecut uşor peste eşec, Lucescu şi-a ascuţit discursul la finalul partidei atunci când a fost întrebat despre următoarea partidă.

PAOK va juca duminică, tot pe teren propriu, meciul de campionat împotriva celor de la AEK Atena, campioana în exerciţiu a Greciei. Relaţiile între cele două echipe sunt încordate după sezonul trecut, în special după meciul direct de pe Toumba pe care AEK l-a câştigat la ”masa verde”, după un scandal pricinuit de un gol anulat al lui Varela. Evenimentele în cadrul cărora patronul Ivan Savvidis a intrat pe teren cu o armă la brâu au dus titlul la Atena, lucru cu care Lucescu nu este de acord.

Asta e realitatea. Oamenii îmi trimit mesaje să mă opresc din a vorbi. Dar ei (n.r. – AEK) trebuie să ştie că după ce fac o acţiune, urmează consecinţele acelei acţiuni. Am câştigat titlul, ei au furat titlul! Gata! Ok, e un alt sezon, vorbim despre alt sezon, dar adevărul ăsta e. În carieră ai cinci sau zece ocazii de a juca un meci care stabileşte câştigătoarea unui titlu, iar noi am fost campioni pe teren”, a spus Lucescu după meciul cu Chelsea din Europa League cu referire la disputa cu AEK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri