Caută
Close this search box.

Soarta argentinianului Kun Aguero s-a pecetluit în Premier League

Argentinianul Sergio Kun Aguero (30 de ani) şi-a prelungit contractul cu Manchester City. Potrivit informaţiilor furnizate de club, noua înţelegere se extinde până în vara lui 2021.

Situaţia lui Aguero la City a fost lămurită. Deşi se vorbea despre posibilitatea ca argentinianul să plece de la City, din cauza faptului că în ultimul timp a fost rezerva lui Gabriel Jesus, Aguero a semnat în cele din urmă prelungirea.

Sunt fericit că am prelungit până în 2021. Îmi doresc să stau la City 10 ani. Au trecut 7 de la venirea mea aici, iar finalul contractului îmi voi îndeplini dorinţa”, a declarat Aguero pentru City TV.

Aguero a marcat 204 goluri în 299 de partide pentru City. Numărul reuşitelor îl clasează pe primul loc în topul marcatorilor din istoria clubului. Cel mai bun marcator din toate timpurile din Premier League, Alan Shearer, a declarat în urmă cu câteva săptămâni că Aguero este cel mai bun fotbalist care a jucat vreodată în campionatului englez.

”Este cel ma bun fotbalist care a jucat în Premier League. Un atacant foarte bun, fără slăbiciuni”, a declarat Shearer, autorul a 260 de goluri în prima ligă engleză.

Aguero a ajuns la City în 2011, transferat în schimbul a 40 de milioane de euro de la Atletico Madrid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri