Caută
Close this search box.

Surse din CEx: Şedinţa PSD s-ar putea încheia fără o decizie

PSD
Viitorul principalului partid de guvernare din România se decide vineri într-o şedinţă care a început cu câteva zeci de minute întârziere. Liviu Dragnea a purtat negocieri până în ultimul moment cu opozanţii săi, reuşind să întoarcă din drum câteva dintre vocile importante ale disidenţei care s-a coagulat în ultimele zile. Totuşi, susţinerea de care se bucură liderii celor două tabere care se opun pare să fi atins un oarecare echilibru, în conduţiile în care sursele Digi24 susţin că există şanse ca actuala rundă să se încheie fără un deznodământ evident, iar un nou CEx să fie convocat în perioada imediat următoare.
Surse din CEx au declarat pentru Magnanews că Şedinţa tensionată a PSD s-ar putea încheia fără un denodământ clar, iar un nou CEx ar putea fi convocat în zilele următoare. Gabriela Firea a luat cuvântul, însă nu a cerut demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD.
Liviu Dragnea a mers în sala în care are loc şedinţa CEx împreună cu Viorica Dăncilă, ei fiind însoţiţi de mai mulţi lideri de filiale.Dragnea nu a făcut nicio declaraţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri