Caută
Close this search box.

PSD Teleorman: Dragnea, săracul, a fost paratrăsnetul

liviu dragnea

PSD Teleorman îl susține necondiționat pe președintele partidului, Liviu Dragnea, a declarat, la Digi24, președintele filialei, Adrian Gâdea. El găsește și o explicație pentru scrisoarea prin care se cere demisia lui Dragnea: șeful social democraților este „un paratrăsnet” pentru nemulțumirile tuturor.

„Teleorman îl susține necondiționat pe dl președinte Liviu Dragnea. În aceste zile au fost mulți membri de partid, primari, viceprimari, consilieri, membri de partid și simpatizanți ai PSD care și-au manifestat solidaritatea față de Liviu Dragnea”, a spus Adrian Gâdea.

El spune că nemulțumirile liderilor din partid ar trebui discutate în Comitetul Național Executiv.

„Sper ca toate aceste chestiuni să fie lămurite în cadrul ședinței de mâine, să găsim o soluție astfel încât să putem continua implementarea programului de guvernare, pentru că e un paradox.

Totuși vorbim de un program de guvernare care funcționează, care a fost pus în implementare, care a adus multe lucruri bune și iată că în această perioadă în care lucrurile merg bine, noi avem parte de această stare tensionată. Cred că trebuie să depășim această stare tensionată cât mai repede”, a adăugat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri