Caută
Close this search box.

Circul Globus la Dinamo: jucător pus de patron să aducă înlocuitor antrenorului cu care tocmai s-a certat

Ne cerem scuze față de Circul Globus pentru comparația din titlu. După ce a fost adus ca antrenor principal cu surle și trâmbițe, Florin Bratu, 38 de ani, a ajuns să fie batjocorit chiar de jucători, cu acordul și încurajarea patronului Ionuț Negoiță.  De necrezut, nu-i așa ? Practic, Bratu e ca și dat afară după 0-1 cu Poli Iași, a treia înfrângere la rând în Liga 1, și după scandalul cu ”marele” jucător Dan Nistor, căruia i-a reproșat – pe bună dreptate – faptul că a vrut să plece la FCSB și că astfel a creat o atmosferă total neportivită în echipă.

Imediat după meci, conducerea nu a avut altă grijă decât să alerge după un nou antrenor. La fel s-a întâmplat și cu Miriuță, Contra, Andone, Rednic, Stoican și alții. În mai puțin de 24 de ore, conform GSP, ordinea favoriților să-i ia locul lui Bratu s-a răsturnat. Dan Alexa, creditat cu cele mai multe șanse aseară, a fost detronat de un stelist pur-sânge, Edward Iordănescu (40 de ani)!

Șefii „câinilor” au demarat negocierile și l-au rugat tocmai pe Dan Nistor, omul care l-a supărat pe antrenorul Florin Bratu, să vorbească cu Edi Iordănescu,  rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. Astfel, ”formidabilul manager” care este Ionuț Negoiță vrea să profite de relația bună pe care cei doi o au, din perioada petrecută la Pandurii. „Sună-l tu și convinge-l să vină”, a fost, conform GSP, mesajul primit de mijlocașul de 30 de ani al lui Dinamo, care, de fapt, vrea la fosta Steaua. Circul Globul s-ar putea muta fără probleme la Dinamo.

Numai că Edward Iordănescu ezită serios să vină la Dinamo (evident că ar veni), de teama fanilor care știu că este stelist din tată în fiu. Așa că nici nu va veni vreodată. Dar la Dinamo circul continuă. Toți antrenorii ajung să fie sabotați de conducere. E doar o chestiune de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri