Caută
Close this search box.

Dan Petrescu învinge, dar rămâne pe … ultimul loc în China

Fostul antrenor al lui CFR Cluj, ASA TG.Mureș și Unirea Urziceni, Dan Petrescu, se apropie de realizarea obiectivului cu Guizhou Zhicheng, după ultima victorie obţinută de echipa sa, scor 3-2 împotriva celor de la Beijing Guoan, formaţie ce ocupă locul trei în prima ligă din China.

Echipa pregătită de ”Bursuc” a condus cu 2-0 prin golurile marcate de Jelavic (43) şi Steve (58). Beijing Guoan a redus din diferenţă în minutul 63, prin Zhang Xizhe. Ultima clasată a marcat pentru a treia oară prin Fan Yunlong, din penalty, în minutul 78, iar oasepţii au închis tabela prin fostul jucător al lui Villarreal, Cedric Bakambu, care a înscris tot din penalty în minutul 90.

Cosmin Olăroiu şi Jiangsu Suning au pierdut dramatic, cu acelaşi scor, 3-2, după ce au condus cu 2-0 prin golurile marcate de Eder (1) şi Li Ang (8). Brazilienii celor de la Guangzhou Evergrande au întors soarta partidei, prin Paulinho, fostul jucător al Barcelonei care a redus din diferenţă în minutul 63, respectiv dubla lui Anderson Talisca, fostul jucător al celor de la Benfica şi Beşiktaş, din minutele 73 şi 78.

Chiar dacă a câştigat, echipa lui Dan Petrescu rămâne pe ultimul lor în prima ligă din China, cu 15 puncte, la patru puncte de următoarea clasată, Henan Jianye şi la cinci puncte de locul 14, ce asigură salvarea de la retrogradare, ocupat de Chogqing Lifan. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri