Caută
Close this search box.

Ilie Dumitrescu dă de pământ cu FCSB și ”formidabila” ei pregătire fizică

Actualul analist sportiv și fost valoros internațional Ilie Dumitrescu (62 de meciuri în reprezentativa României, 20 de goluri marcate) este obiectiv și necruțător, pe bună dreptate, în toate abordările sale, indiferent de echipă. El afirmă acum că vicecampioana, FCSB, suferă consistent la pregătirea fizică, deşi Nicolae Dică ar fi arătat într-o conferinţă de presă cum că acest aspect ar fi în regulă.

”Asistăm la un lucru extraordinar pentru FCSB. Patronul ne spune că are cel mai bun preparator din Europa, Dică cu cifre Instat ne arată că stă mai bine ca Barcelona. Nu trebuie să convingă pe nimeni Dică. Trebuie să îl convingă pe Tănase că are realizări bune în prima repriză şi în a doua dispare. Trebuie să îi spună lui Coman că joacă 60 de minute şi după aceea dispare.

Să luăm trei reprize. Botoşani a doua repriză, CFR Cluj a doua repriză şi Rapid Viena a doua repriză, unde doar Rusescu a avut acea pivotare. Pentru mine este clar. Avem cel mai bun preparator din Europa şi stăm peste Barcelona. Cred că problema este doar nevoie de timp ca să se cristalizeze un nucleu. Toţi jucătorii tineri în prima repriză au evoluţii bune şi a doua cad în cap. De unde apar şi leziunile fibrilare. Să îşi dea ei răspunsuri. Răspunsuri să le dea la jucători că dispar din joc”, a spus Ilie Dumitrescu pentru DigiSport.

După remiza cu CFR, Becali şi Ilie Dumitrescu s-au întrecut într-un dialog privind pregătirea fizică a echipei. Fostul fotbalist i-a reproşat că FCSB are probleme grave la acest capitol, iar Becali i-a dat dreptate: „Dacă vorbim de partea fizică, e adevărat. Nu avem energie, putere. Să facă MM, să facă Dică, să facă preparatorii ceva! Eu sunt doctor?! Nu pot face asta.  L-am întrebat pe MM care e situaţia. El zice că nu e adevărat, a zis că avem cel mai bun preparator din toată Europa.” (foto prosport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri