Caută
Close this search box.

Incredibil: război fratricid în ”Paradisul” de la la PSG

Scandal și război fratricid la celebra și foarte bogata grupare franceză Paris St Germain- PSG. Învinsă de Liverpool cu 3-2 în prima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor, Paris Saint Germain trece printr-un adevărat război intern. Antrenorul Thomas Tuchel (45 de ani) refuză să mai interacţioneze cu Antero Henrique, preşedintele clubului, motivul fiind legat de un transfer ratat în această vară.

Pe Anfield, Tuchel a fost nevoit să joace cu fundaşul central Marquinhos pe poziţia de închizător şi cu Adrien Rabiot şi Angel di Maria în linia de trei de la mijlocul terenului, iar decizia a fost una forţată de lipsa alternativelor. Cu Thiago Motta retras la finalul sezonului, cu Marco Verratti accidentat, germanul a trebuit să improvizeze şi experimentul nu i-a ieşit. Vinovatul? Nici Tuchel, nici Marquinhos, cel puţin din punct de vedere al tehnicianului.

Potrivit francezilor de la Le Parisien, Tuchel a rupt orice relaţie cu Antero Henrique, preşedintele clubului şi responsabilul cu politica de transferuri, pentru că spaniolul nu i-a adus, în ciuda insistenţelor din vară, un mijlocaş central de superclasă. În perioda de mercato, PSG a încercat să-l transfere pe N’Golo Kante, dar s-a lovit de refuzul jucătorului, dar şi al lui Chelsea. Acum, Tuchel refuză să mai discute cu Henrique, iar şeicul Nasser Al-Khelaifi e prins la mijloc într-o situaţie-limită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri