Caută
Close this search box.

”Marele” Zlatan o termină cu SUA și vrea înapoi în Europa

Celebrul suedez Zlatan Ibrahimovic a părăsit Europa la începutul acestui an, când a semnat cu Los Angeles Galaxy, formaţie din Major League Soccer (MLS). Fotbalistul de 36 de ani nu exclude o eventuală întoarcere pe ”Bătrânul continent”, la clubul care l-a lansat în fotbalul mare, Malmo.

Într-o discuţie cu Calle Schulman, un blogger cunoscut din Suedia, ”Ibra” a dezvăluit că şefii fostei adversare a CFR-ului din preliminariile Champions League vor ca acesta să-şi încheie cariera acolo: ””Am primit o ofertă. Cei de acolo vor să vin acasă şi să-mi termin cariera acolo. Nu închid nicio uşă şi e un trofeu care îmi lipseşte (n.r. – campionatul Suediei)”, a spus atacantul suedez.

Malmo a debutat ”cu stângul” în grupele Europa League din acest sezon, fiind învinsă în deplasarea de la Genk, echipă unde este legitimat fostul jucător al Craiovei, Vladimir Screciu, scor 2-0. Beşiktaş şi Sarpsborg completează grupa.

Ibrahimovic a evoluat pentru Malmo, FBK Balkan, Ajax, Juventus, Inter Milano, FC Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United şi LA Galaxy. Clubul de pe Camp Nou a plătit cea mai mare sumă în schimbul atacantului, în 2009, când Inter Milano a încasat în schimbul său 69 de milioane de euro. Europa League în 2016-2017 cu Manchester United şi Supercupa Europei cu Barcelona în 2009-2010 sunt singurele trofee cucerite de acesta pe plan european.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri