Caută
Close this search box.

”Neamțul” Dorinel a adus, în sfârșit, victoria la Chiajna

”Neamțul” Dorinel Munteanu a debutat cu dreptul pe banca Concordiei Chiajna, câștigând cu 2-0, în deplasare, meciul cu FC Botoşani. Andrei Marc şi Ghislain Guessan au marcat pentru echipa pregătită de Munteanu, care a preluat conducerea tehnică după demiterea lui Ionuţ Badea de la cârma ilfovenilor.

Fostul mijlocaş al naționalei a dezvăluit care sunt principalele cerinţe pe care el le are de la jucătorii formaţiei de lângă Bucureşti, munca şi disciplina: ”Suntem bucuroşi, a fost o organizare foarte bună, mi-am dorit o roganizare bună. Această victorie a venit bine şi în momentul potrivit pentru a înţelege că fotbalul se joacă pe teren. Unde am antrenat am zis că cele două condiţii sunt munca şi disciplina. Sunt jucători tineri şi jucători cu experienţă, care pot forma o echipă competitivă”, a spus Dorinel Munteanu la sfârştiul meciului.

Cu această victorie, Concordia Chiajna acumulează zece puncte, urcă pe locul 11 şi o egalează pe Dinamo. Pentru ilfoveni urmează meciul din Cupa României, împotriva fostei campioane a României, Viitorul. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri