Caută
Close this search box.

Dragoș Grigore, precum Pasărea Phoenix, după fractură

Fostul fundaș dinamovist Dragoş Grigore (33 de meciuri în naționala României) revine pe teren, după fractura la călcâi, accidentare care l-a ţinut pe tuşă 6 luni de zile. Celebrul doctor ortoped Ramon Cugat este cel care care a dat ultimul verdict pentru fundaşul român. Acesta va putea debuta în octombrie la bulgarii de la Ludogoreţ Razgrad.

În vârstă de 32 de ani, Grigore s-a accidentat în amicalul cu Suedia, în care a evoluat 83 de minute, suferind o fractură la călcâi. De la nefericitul eveniment, Grigore a lipsit 4 partide din naţionala lui Cosmin Contra.

Grigore s-a alăturat celor de la Ludogoreţ în urmă cu 3 luni de zile, dar nu a apucat să evolueze niciun minut la bulgari. Al Sailiya, club la care românul a evoluat 52 de partide, l-a trimis gratis pe fundaş la echipa lui Keşeru şi Moţi. El a urmărit din tribună meciul cu Bayer Leverkusen din Europa League, pierdut cu scorul de 3-2.

Nu sunt terminat, iar reintrarea mea se apropie. Recuperarea decurge foarte bine şi-i mulţumesc clubului că m-a trimis în Barcelona, la celebrul ortoped Ramon Cugat. Mi-a examinat călcâiul cu probleme şi m-a declarat apt, recomandându-mi totodată tratamentul pe care va trebui să îl urmez la Razgrad„, a dezvăluit Dragoş Grigore pentru Meridian Match. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri