Caută
Close this search box.

Nicolae Vasilescu, fost deputat PSD condamnat, reprezintă PSD în BEC

nicolae vasilescu

Reprezentantul PSD în Biroul Electoral Central pentru referendumul privind redefinrea familiei este un fost deputat condamnat pentru trafic de influenţă, potrivit unor surse citate de Realitatea TV.

Situaţia are şi o latură comică, pentru că din BEC face parte şi judecătorul care a condus completul de judecată.

Reprezentantul PSD la BEC pentru referendum este Nicolae Vasilescu, fost deputat condamnat, în 2013, la 2 ani de închisoare pentru trafic de influenţă, pentru că ar fi cerut bani de la maimulte firme pentru a le facilita contracte cu mai multe primării din judeţul Constanţa. Vasilescu a şi executat un an şi jumătate, iar prin senţinţa defintivă i s-a interzis ca timp de 3 ani după executarea pedepsei principale să aleagă sau să fie alesî în instituţii publice.

În plus, i s-a interzice dreptul de a mai ocupa o funcţie care presupune implicand exercitiul autoritatii de stat.să ocupe o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat.

Condamnarea a fost data de un completul condus de Ionuţ Matei, şi el membru BEC, care acum va fi coleg cu fostul deputat pe care l-a trimis în spatele gratiilor.

Nicolae Vasilescu se va ocupa, în Biroul Electoral Centrak, de verificarea legalităţii votului ce va fi exprimat la referendumul privind modificarea Constituţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri