Caută
Close this search box.

Nu mai vrea nimeni la Dinamo: după Lupescu, Dănciulescu fuge și el de Vitan ca de ciumă

Bine a făcut ”Danciu” când a plecat de la Dinamo fără să se uite înapoi. Cu o conducere care își lucrează intens propriii oameni, fie că sunt antrenori, președinți sau directori de orice fel, la clubul cu sediul în Vitan nu mai e de stat. Sub nicio formă, indiferent cine te cheamă. Acesta a fost și semnalul dur, dar direct și tranșant, dat de Dănciulescu deunăzi, când l-a refuzat categoric pe prierenul său, pe foarte bunul său prieten Claudiu Niculescu, care îl chema înapoi la hotelul de lângă Institutul Medico-Legal !

Acum, roadele acestui gest inteligent se pot vedea, din funcţia de director general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu (41 de ani) ar putea reveni în fotbal mult mai repede decât s-ar fi aşteptat oricine. Potrivit fostului stelist Mirel Rădoi (37 de ani), ”Danciu” e una dintre variantele solide ale FR Fotbal pentru ocuparea postului de director sportiv al naţionalei U21.

„Orice mare fost fotbalist este binevenit alături de noi, pentru că este clar că va aduce un plusvaloare, indiferent că este Dănciulescu sau oricare altul. Este binevenit, în momentul în care va semna ne vom apuca de muncă. Nu este foarte uşor, pentru că eu am fost în locul lui. Oricine ar veni, nu este o muncă uşoară.

Nu a fost dorinţa mea personală. În momentul în care eu am acceptat să fiu selecţioner, am zis că ar fi bine ca naţionala de tineret, sau împreună cu echipa mare, să aibă un director sportiv, care s-ar putea să fie chiar Danciu. Dar au fost mai multe nume pe care le-am pus, acum rămâne ca Federaţia să decidă dacă va veni şi cine va veni. Eu cred că este un post care trebuie ocupat, care să nu fie lăsat liber, ca să poată să continue munca de care atât noi, cât şi naţionala mare avem nevoie în relaţia cu cluburile, cu directorii sportivi… şi eu cred că ar fi benefică numirea unui fost fotbalist pe acea funcţie”, a declarat Mirel Rădoi, citat de telekomsport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri