Caută
Close this search box.

FOTO. Soția unui fotbalist din La Liga a postat o fotografie nud pe Instagram: cum a reacționat el

Prezentatoarea TV Tamara Gorro, soţia jucătorului argentinian Ezequiel Garay (31 de ani), de la  Valencia, a surprins întreaga lume după ce a postat o poză pe Instagram în care apare pe o stâncă, fiind dezbrăcată complet. Fundaşul argentinian a reacţionat și el, pe reţelele de socializare, la câteva zile de la postarea fotografiei.

„Nu ştiam că am o asemenea comoară în casă”, a scris Garay pe Instagram. În urmă cu două zile, Tamara Gorro a postat poza controversată pe pagina sa de Instagram, alături de care a scris următorul mesaj: „M-am dezbrăcat pentru că aşa am vrut. M-am dezbrăcat pentru că nu fac rău nimănui. M-am dezbrăcat pentru că nu sunt diferită. Şi m-am dezbărcat pentru că sunt o persoană liberă”. 

Fotografia a strâns 180.000 de aprecieri şi aproape 6.000 de comentarii. Ezequiel Garay şi Tamara Gorro s-au căsătorit în urmă cu şase ani. În acelaşi an, fundaşul a fost transferat de Valencia de la Zenit Sankt Petersburg, în schimbul a 24 de milioane de euro. (foto Instagram Tamara Gorro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri