Caută
Close this search box.

Argentina a renăscut, fără Messi, Higuain, Aguero și Angel di Maria

Surpriză uriașă: fiul celebrului Diego Simeone, adică Giovanni Simeone și-a făcut un debut cum nu se poate mai frumos la echipa națională a Argentinei. A marcat un gol în amicalul pe care ”pumele” l-au câștigat cu Guatemala, scor 3-0, meci disputat la Los Angeles, pe ”Memorial Coliseum”. Tot la debut a marcat și Gonzalo Martinez (25 de ani), mijlocașul lui River Plate.

Se poate și fără Messi: Argentina, care se află în plină reconstrucție, a dovedit că poate câștiga și fără starul să Leo Messi, după ce acesta a anunțat că nu mai joacă pentru prima reprezentativă în acest an, dar și fără Paulo Dybala, Sergio Aguero, Angel Di Maria și Gonzalo Higuain. Printre protagoniști s-a numărat și Giovanni Simeone, băiatul lui Diego Simeone, antrenorul celor de la Atletico Madrid.

”De când eram copil, tatăl meu mi-a spus că într-o bună zi voi fi aici. Indiferent de adversar, am avut emoții mari mai ales acum când e vorba despre noua echpă a Argentinei. În prima repriză, am făcut tot ce trebuia să facem”, a spus atacantul Fiorentinei, după meci. (foto foxsports.com.au)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri