Caută
Close this search box.

Atac cu cuțit la Paris: 7 persoane rănite, dintre care 4 foarte grav

Șapte persoane au fost rănite, patru foarte grav, într-un atac al unui bărbat înarmat cu un cuțit și cu o bară de fier în capitala franceză, spune poliția citată de BBC.

Omul, care a declarat că este un cetățean afgan, a fost arestat. Sursele au spus că nu există nici un indiciu că ar fi fost un atac terorist. Câteva rapoarte spun că doi dintre cei răniți sunt turiști britanici. Atacul a avut loc chiar înainte de ora 23:00, ora locală (21:00 GMT) pe malul unui canal din arondismentul 19, în nord-estul capitalei.

Surse au spus că omul a atacat străini, inițial a înjunghiat doi bărbați și o femeie în apropierea cinematografului MK2 de pe Quai de Loire, de-a lungul canalului Ourcq. Mai multe persoane care jucau pétanque în apropiere au aruncat cu bile în atacator pentru a încerca să-l oprească. Omul a fost lovit și a fugit. Apoi a atacat doi turiști britanici de pe strada Henri Nogueres.

„Investigăm urgent acest incident și suntem în strânsă legătură cu autoritățile franceze”, a afirmat Oficiul de Externe al Regatului Unit într-o declarație.

O sursă a poliției franceze a declarat: „În acest stadiu nu există nimic care să indice că ar putea fi un atac terrorist”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri