Așa cum era și normal, avocaţii celebrului Cristiano Ronaldo (33 de ani) au reacţionat dur, pentru prima dată după acuzaţiile de viol aduse portughezului. Cristiano e pus la zid de femeie din Las Vegas, care a ales să vorbească pentru prima dată de la presupusa faptă petrecută în 2009. Reprezentanţii lui Ronaldo au anunţat că vor da în judecată publicaţia germană Der Spiegel, care a publicat mărturiat.

Avocaţii portughezului au spus că vor da în judecată publicaţia pentru „publicare ilegală”. Gestifute, agenţia care-l reprezintă pe Ronaldo a emis un comunicat.  Unul dintre avocaţi, Christian Schertz a spus că va cere compensaţii pentru daune morale din cauza uneia dintre „cele mai mari încălcări a drepturilor omului din ultimii ani”.

Ronaldo a recunoscut relaţiile sexuale pe care le-a întreţinut cu femeia din SUA, Kathryn Mayorga (34 de ani), dar neagă acuzaţiile de viol. Dar Mayorga a venit cu detalii din seara în care ar fi fost violată de Ronaldo, care ar fi întrebat-o dacă a durut-o: „El spune 99% din ce s-a întâmplat. A fost un băiat bun, mai puţin 1%”.

Avocatul a scos la iveală că în convenţia încheiată între Ronaldo şi Kathryn Mayorga fotbalistul a scris: „A spus ‘nu’ şi ‘opreşte-te’ de mai multe ori”. Der Spiegel a dezvăluit presupusul viol în urmă cu un an şi jumătate, datorită documentelor făcute publice pe paltforma Football Leaks.

166 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here