Caută
Close this search box.

Bacalaureat, sesiunea de toamnă: Notele au fost afișate pe site

Rezultatele sesiunii de toamnă ale examenului de Bacalaureat au fost publicate, vineri seară, pe site-ul www.bacalaureat.edu.ro, deși afișarea era programată pentru ziua de sâmbătă. Elevii urmează să depună, sâmbătă, contestaţiile, dacă vor considera că este cazul, potrivit Mediafax.

Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale, pe 1 septembrie trebuiau să fie afişate primele rezultate ale examenului de Bacalaureat pe site-ul www.bacalaureat.edu.ro şi la centrele de examen. Însă, pe site, au fost afișate de vineri seară. Sâmbătă, elevii vor depune contestaţiile între orele 12:00 şi 16:00.

Între 2 şi 5 septembrie, vor fi soluţionate contestaţiile, în timp ce afişarea rezultatelor finale este prevăzută pentru data de 6 septembrie.

45.052 de elevi s-au înscris la sesiunea a doua a examenului de Bacalaureat, 28.488 de candidaţi fiind din promoţia 2017-2018, iar 16.564 de candidaţi provin din seriile anterioare. Procentul de promovabilitate la examenul de Bacalaureat, în prima sesiune, este de 69,7%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri