Caută
Close this search box.

Begu, decizie radicală după seria de înfrângeri din 2018

Irina Begu a decis să ia o decizie radicală în ceea ce privește viitorul ei. A rupt, după cinci ani, legătura cu antrenorii săi.

Printr-un mesaj postat pe Facebook, Irina Begu a anunțat că a încheiat colaborarea cu antrenorii Artemon Apostu Efremov şi Adrian Cruciat. „Nu mi-a fost uşor să iau această decizie, însă după 5 ani de colaborare am decis să închei un capitol din viaţă mea. Au fost 5 ani extraordinari, cu multe reuşite şi cu atingerea obiectivelor propuse. Vreau să le mulţumesc băieţilor Artemon Apostu Efremov şi Adrian Cruciat pentru devotamentul lor, prietenia şi profesionalismul de care au dat dovadă. Voi păstra întotdeauna o relaţie specială cu ei şi le doresc din suflet mult succes în noile colaborări”, a scris Irina Begu pe Facebook.

Fost număr 22 mondial, Irina a ieșit acum din Top 50 WTA. Anul acesta nu a fost deloc unul bun. Ea a pierdut 21 de meciuri din cele 41 disputate. De zece ori a fost eliminată în primul tur. Cele mai bune rezultate din acest sezon au fost semifinalele jucate la Shenzhen și Istanbul, unde a pierdut în fața Simonei Halep, respectiv a franțuzoaicei Pauline Parmentier, informează doartenis.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri