Caută
Close this search box.

Berlusconi revine la 81 de ani lângă gazon

Celebrul politician și fost om de fotbal Silvio Berlusconi revine ”pe gazon” la 81 de ani. Omul de afaceri italian care a cunoscut gloria cu AC Milan a cumpărat un club din Serie C, SS Monza 1912, anunţă Gazzetta dello Sport, care notează că noului proiect i se va alătura şi Adriano Galliani (74 de ani).

Potrivit informaţiilor oferite de cel mai prestigios cotidian de sport din Italia, Berlusconi a scos din buzunar o sumă între 2,5 şi trei milioane de euro pentru a pune mâna pe clubul din al treilea eşalon al fotbalului din „Cizmă”. Şi are atât de multă încredere în noul proiect încât l-a convins şi pe Adriano Galliani, fostul preşedinte al lui AC Milan, să ocupe funcţia de director general.

Nicola Colombo, omul de afaceri care deţinea clubul înainte să-l vândă spre Berlusconi, va fi păstrat şi el în organigramă, urmând să ocupe funcţia de preşedinte.

Club înfiinţat încă din 1912, Monza se scaldă în mediocritate în ultimele decenii. În 2015, clubul a dat faliment şi a fost nevoit să-şi reînceapă aventura din Serie D, fiind cumpărat de Nicola Colombo, fiul lui Felice Colombo, fost deţinător al lui AC Milan. În sezonul 2016/2017, Monza a promovat în Serie C, dar nu a reuşit să facă saltul spre Serie B.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri