Vești nu tocmai bune pentru Casa Regală Britanică! Prințul Charles, în vârstă de 69 de ani, suferă de o boală care îl face incompatibil cu sarcinile specifice unui monarh. Camilla Parker-Bowles ar fi ajuns chiar să i se plângă Reginei că soțul ei uită de la mână până la gură şi se pierde ușor în propriul palat pentru că nu mai are simțul orientării în spațiu.

Se pare că Charles are pierderi de memorie, iar soția lui Camilla crede că ar fi vorba de boala Alzheimer. Acest lucru l-ar împiedica să preia atribuțiile mamei sale, Regina Elisabeta. Aceasta este îngrijorată pentru că Prințul Charles era următorul în linia succesorală.

Revista People aruncă bomba și dezvăluie faptul că a intrat în posesia unui raport medical care confirmă faptul că Prințul Charles suferă de Alzheimer. În această situație, el nu ar fi capabil să conducă Regatul Unit.

Starea de sănătate precară al prinţului Charles îl aduce în poziţie de favorit pentru tron pe Prințul William, care este mult mai popular decât tatăl său.

Conform acestei teorii, Regina Elisabeta ar face orice pentru ca succesiunea la tron să nu fie afectată.

Mai mult de atât, boala Alzheimer e destul de avansată în cazul lui Charles, iar atunci când apare în public face eforturi imense pentru a nu se da de gol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 7 =