Caută
Close this search box.

Campion mondial ajuns în Liga a 3-a, la doar 30 de ani

Celebra Borussia Dortmund a avut o perioadă fantastică sub bagheta neamţului Jurgen Klopp, câştigând ultimele 2 titluri ale echipei din totalul de 8 ale clubului, în 2011 şi 2012, şi ajungând în finala Champions League în 2013, pierzând în minutele de prelungiri împotriva rivalei Bayern Munchen, printr-un gol marcat de Arjen Robben.

De atunci, Borussia nu a mai strălucit, iar vedetele sale au plecat rând pe rând, majoritatea la echipe mai bine cotate decât aceştia. Nu şi Kevin Grosskreutz. Fundaşul dreapta, ajuns la 30 de ani, a suferit un regres teribil în ultimii ani. În vara lui 2015 a plecat la Galatasaray, unde a stat doar 6 luni, ca mai apoi să se întoarcă în Germania, dar la VfB Stuttgart.
Timp de un an, acesta a adunat 28 de meciuri în tricoul lui Stuttgart, ca în martie 2017 contractul să-i fie reziliat, acesta stând pe tuşă până la finalul sezonului.
Aventura în prima ligă germană s-a încheiat. Grosskreutz a semnat cu SV Darmstadt, formaţie de liga a 2-a, la începutul sezonului 17/18, pe când avea doar 29 ani, reuşind să marcheze 3 goluri şi să ofere 3 pase de gol pe durata a 28 de meciuri disputate de acesta în toate competiţiile.
În vara anului 2018, după un singur sezon, fundaşul neamţ a semnat cu o echipă de liga a 3-a! O decădere incredibilă suferită de Grosskreutz, având în vedere că acum 4 ani avea medalia de Campion Mondial la gât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri