Caută
Close this search box.

Carmen Dan: Incitatorii, trimişi în Piaţa Victoriei de Jandarmerie? Este exclus!

carmen-dan

Ministerul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri seară, că preşedintele Klaus Iohannis a vrut să inducă opiniei publice ideea că incitatorii trimişi în Piaţa Victoriei ar fi fost trimişi de Jandarmerie, lucru care e exclus.

„Eu înţeleg că (preşedintele -n.r.) încearcă să inducă ideea că acele persoane (trimise în Piaţa Victoriei să incite -n.r.) ar fi din zona Jandarmeriei, ceea ce este exclus”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, la Antena 3.

Carmen Dan a acuzat că dosarul instrumentat de Parchetul General este mult mai mediatizat decât cel de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, în care procurorii verifică plângerile jandarmilor.

„O manifestaţie cu protestatri paşnici a fost deturnată de o Jandarmerie violentă , care a bătut şi a agresat şi toată această organizare ar putea să i se impute Jandarmeriei, inclusiv prin faptul că şi-a trimis oameni care să incite şi să provoace. Eu în nota asta înţeleg. Eu în afară de faptul că am pus la dispoziţia Parchetului General absolut tot ce mi s-a cerut , inclusiv resursă umană ca ancheta Parchetului General să se desfăşoare în bune condiţii, spun următorul lucru : în afară de acest dosar atât de mediatizat, mai există un dosar important la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, unde avem peste 160 de plângeri ale jandarmilor care au suportat violenţele şi că sunt interesată să-i descoperim pe adevăraţii agresori, pe cei care au agresat”, a completat ministrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri