Caută
Close this search box.

Cât de bine arată actriţa Jane Fonda la 80 de ani. FOTO

jane fonda

Jane Fonda arată extrem de bine la vârsta de 80 de ani.

Deşi acum e mereu cu zâmbetul pe buze, fiica actorului Henry Fonda nu a avut o copilărie uşoară. A aflat dintr-un ziar că cea care i-a dat viaţă s-a sinucis într-un spital psihiatric. În plus, în cartea sa de memorii, Jane a dezvăluit că a fost abuzată.

A reuşit să treacă peste traume şi uimeşte cu pozivitatea sa, dar şi cu aspectul fizic. Actriţa mărturiseşte că se menţine în formă cu ajutorul sportului: practică yoga şi Pilates. Sigur, aceasta a trecut şi pragul medicului estetician, deşi recunoaşte că urăşte faptul că a avut nevoie de o intervenţie pentru a se simţi bine psihic.

FOTO: digifilm

În trecut, Fonda a avut implanturi mamare, dar a renunţat la ele. A suportat mai multe intervenţii de tip facelift, despre care spune că au fost făcute mai mult pentru supravieţuire decât din vanitate.

„Sunt mândră că arăt aşa la vârsta mea, dar am făcut o operaţia estetică. Nu o să mint în legătură cu asta. Mă săturasem să arăt mai obosită decât eram de fapt”, a spus actriţa.

Jane Fonda a fost căsătorită de trei ori: cu regizorul Roger Vădim, cu activistul politic Tom Hayden şi cu magnatul media Ted Turner. Câştigătoarea a două premii Oscar, a şapte Globuri de Aur, a doua trofee BAFTĂ şi distinsă cu Palme d’Or onorific, a jucat în peste 50 de filme,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri