Jucătorii lui Antwerp Geoffry Hairemans şi Jelle Van Damme au explicat cum e să lucrezi cu Ladislau Boloni, antrenorul ce e pe banca echipei belgiene din 2017 și fostul internațional al României. De fapt, omul care a asigurat singura victorie a României într-un meci oficial  cu o campioană mondială (Italia), în 1983, cu un șut fenomenal pe fostul ”23 August”.

„Nu este mereu în contact cu jucătorii, dar trece din când în când printre noi şi face câte o glumă! Uneori, ne face să credem că noi suntem cei care hotărâm, fiindcă discută cu noi, dar el ştie unde vrea să ajungă. Asta nu înseamnă că îi spunem cum trebuie să jucăm”, a spus Hairemans, conform celor de la Sport/Foot Magazine.

„Vine totuşi de multe ori să spună ce gândeşte. Dacă e nevoie de asta? Nu ştiu. Toţi antrenorii sunt diferiţi. Unii sunt mai sociabili, alţii mai reci. Noi facem ce are el în minte, e un lucru pe care trebuie să-l acceptăm şi să-l respectăm. Uneori e simplu, alteori nu”, a declarat şi Van Damme.

Apoi, a continuat: „În sezonul trecut, când lucrurile mergeau prost, ne cerea totuşi ceva mai mult părerea…Am cunoscut antrenori care se sfătuiau cu grupul şi asta îmi plăcea. Trăgeam toţi în aceeaşi direcţie. Degeaba un tehnician are în minte un sistem, dacă grupul e de părere că lucrurile nu merg, el trebuie să-i poată asculta pe jucători”. (foto FRF)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =