Caută
Close this search box.

Ce s-a întâmplat cu arbitrul Carlos Ramos după ce Serena Williams l-a jignit şi ameninţat la US Open

Portughezul Carlos Ramos, care a arbitrat finala US Open, a fost acuzat de Serena Williams că i-a furat un punct, în timpul meciului care i-a adus sportivei din Statele Unite nu mai puţin de trei avertismente.

Williams chiar a ajuns să îl ameninţe pe Ramos, căruia i-a transmis clar că „nu va mai conduce niciun meci de-al ei”.

„A primit sute de mesaje de la familie, prieteni şi foşti jucători de tenis. Mi-a transmis că nu a intrat pe reţelele sociale şi că a preferat să citească doar articolele echilibrate scrise despre subiect. Este sigur că nu a greşit, dar nu poate discuta pe seama evenimentului.

A preferat să nu iasă pe străzile din New York în duminica de după meci pentru a evita o situaţie neplăcută”, a precizat un jurnalist apropiat de Ramos.

„Sunt bine, date fiind circumstanţele. E o situaţie complicată, dar arbitrajul perfect nu există. Nu vă faceţi griji pentru mine”, a fost singurul mesaj transmis de arbitrul de scaun.

Insultat de Serena Williams, Carlos Ramos a primit o sumă ridicol de mică pentru munca sa.

Potrivit presei portugheze, arbitrul de 47 de ani a avut un onorariu de doar 390 de euro pentru finala de la New York. Comparativ, Serena a încasat 310 euro pentru fiecare minut petrecut pe teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri