Caută
Close this search box.

Cel mai greu moment din cariera lui Messi: ”Plângea ca un copil care și-a pierdut mama”

Finala Copa America 2016, pierdută dramatic în faţa naţionalei din Chile, la penalty-uri, e meciul care l-a marcat profund pe Leo Messi. Târziu în noapte, starul argentinian a fost găsit plângând, singur, de către unul dintre preparatorii fizici ai „pumelor”.

Dezvăluirile îi aparţin lui Elviro Paolorosso, cel care, la acea vreme, se ocupa de pregătirea fizică a starurilor conduse de Gerardo Martino: „Pe la 2 dimineaţa am fost la magazie şi l-am găsit acolo pe Leo. Era singur, absolut singur, şi plângea ca un copil care şi-a pierdut mama. Stătea acolo fără să-l consoleze nimeni. L-am îmbrăţişat şi am plâns împreună puţin.

Am lucrat cu Messi şi la Barcelona, şi la naţională şi nu simt decât recunoştinţă faţă de el. Mereu am colaborat bine”, a spus Paolorosso, citat de site-ul gsp.ro.

După 0-0 în timpul regulamentar, Leo Messi a ratat primul penalty, Arturo Vidal l-a copiat, apoi toţi jucătorii chilieni au înscris, iar nereuşita lui Biglia a dus coroana la naţionala antrenată pe atunci de Juan Antonio Pizzi. Imediat după meci, Messi şi-a anunţat retragerea de la echipa naţională, dar a fost convins, în cele din urmă, să continue alături de „pume”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri