Caută
Close this search box.

Dăncilă gafează din nou. A spus la Bruxelles ”protestanți” în loc de ”protestatari”

dăncilă

Europarlamentarul Cătălin Ivan susține că premierul Viorica Dăncilă ar fi făcut o nouă gafă la Bruxelles, unde se află în vizită oficială.

Cîtălin Ivan susține că, în discursul pe care l-a susținut în fața membrilor grupului S&D, Dăncilă ar fi pronunțat ”protestanți”, în loc de ”protestatari”.

Tocmai am aflat de la Viorica Dăncilă, în plenul Grupului S&D, că jandarmerita a fost “bătută cu bestialitate de protestanți”. Sper că traducătorii au înțeles că este vorba de protestatari. Să nu întrăm intr-un conflict religios.” – a scris pe Facebook europarlamentarul român, membru al grupului socialist din Parlamentul European.

Premierul Viorica Dăncilă efectuează, marţi şi miercuri, o vizită de lucru la Bruxelles, context în care are o serie de întrevederi cu reprezentanţi ai grupurilor politice din Parlamentul European.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, prim-ministrul Viorica Dăncilă are întâlniri cu Grupul Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa, Grupul Verzilor/ Alianţa Liberă Europeană şi Grupul Partidului Popular European.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri