Caută
Close this search box.

David Garrett va „exploda” scena Salii Palatului cu show-ul sau

Cu o intarziere de doua luni, din motive de sanatate, mult asteptatul violonist german David Garret ajunge iar pe scena Salii Palatului dar nu intr-un context clasic – cum a fost cel de la Festivalul Enescu – ci intr-un show „EXPLOSIVE”.

Acesta este si titlul ultimului sau album pentru care a fost distins cu aur in Germania si Austria, fiind o noua recunoastere a valorii sale pe langa cele 23 de discuri de aur si 16 de platina obtinute in intreaga lume.

Virtuozitatea, energia, carisma violonistului de 38 de ani, nascut in 1980 in Aachen, fosta RFG, intregesc talentul copilului minune care a primit prima vioara la 4 ani iar la 14 deja avea contracte cu casa de discuri „Deutsche Grammophon”. Isi intregeste studiile la celebra Scoala de muzica Julliard din New York, canta pe o vioara Stradivarius din 1710 si este inregistrat in Guiness Book ca unul dintre cei mai rapizi violonisti din lume, putand sa cante 13 note muzicale pe secunda.

Celebritatea lui David Garrett a venit si prin aceste spectacole in care combina clasicul cu rock-ul, alegand melodii celebre din toata lumea si din toate sferele stilistice. Este o onoare pentru fani faptul ca a cuprins si Bucurestiul in traiectoria turneelor dar o dezonoare pentru organizatori ca aceasta minunata Sala a Palatului nu este niciun pic renovata si imbunatatita acustic.

Deoarece concertele din 13 si 14 Septembrie sunt Sold-out, nu putem decat  sa fim un pic invidiosi pe cei ce au norocul sa vada show-ul exploziv din aceste seri si sa speram ca vom mai avea ocazia de a-l vedea si auzi pe scenele din tara noastra.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri