Caută
Close this search box.

Deranj la FCSB. Peluza Roș-Albastră a întors spatele echipei

FCSB, actualul lider din Liga 1 trece printr-o perioadă foarte grea în ceea ce priveşte relația cu suporterii. Părăsit de galerii în clipa în care FCSB-ului i-a fost interzis să se mai asocieze cu tot ce înseamnă ”Steaua Bucureşti”, echipa lui Becali pierde acum şi susţinerea galeriei înfiinţate în urmă cu doi ani. Peluza Roş-Albastră (PRA) a anunţat în urmă cu doar câteva ore faptul că renunţă să mai fie prezentă la meciuri, totul din cauza finanţatorului, coonform prosport.ro.

”La fix 2 ani de la înfiinţarea acestui grup suntem nevoiţi să luăm o hotărâre foarte grea. Astfel, din cauza repetatelor declaraţii iresponsabile ale finanţatorului şi a atitudinii conducerii clubului, începând de la meciul cu Dunărea Călăraşi am luat decizia de a nu mai fi prezenţi la meciurile echipei”, anunţă PRA pe contul oficial de Facebook.

”Dacă aveam galeria asta pe care o are CSA-ul, ne distram cu CFR. Aripa dură nu vine la meciurile noastre şi ei au altă forţă. Mi-e dor să văd spectacol în tribune”, spunea recent Gigi Becali, după meciul CSA Steaua – Academia Rapid.

Recent, Becali i-a lăudat pe fanii lui Dinamo: ”Dacă aveam şi eu suporterii lor, mamă-mamă, mari lucruri făceam. Dacă aveam aşa fani în spate cum are Dinamo şi se întâmpla la mine cu Talpan, ieşea război”.

Pe suporterii FCSB i-a deranjat şi faptul că echipa şi-a mutat stadionul de pe Naţional Arena la Voluntari, acolo unde condiţiile sunt mult mai dificile pentru suporteri. (foto youtube)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri