Caută
Close this search box.

Deși l-a dat afară pe Bratu în mod josnic, Dinamo joacă din ce în ce mai prost, 0-0 acasă

DEZASTRUL TOTAL DE LA DINAMO CONTINUĂ, iar faptul că Florin Bratu a fost dat afară în modul cel mai josnic, nu schimbă cu nimic lucrurile. Fotbaliştii dinamovişti nu i-au putut oferi o victorie antrenorului Claudiu Niculescu la primul său meci în „Ştefan cel Mare”. Dinamo a remizat, 0-0, cu Sepsi OSK după o partidă în care alb-roşii au jucat doar o repriză.

Primele 45 de minute ale partide pot fi catalogate drept cele mai slabe din acest acest sezon al Ligii 1 Betano. Primul şut pe poartă a fost trimis de Sepsi abia în prelungirile primei reprize. Totuşi, execuţia a fost una destul de slabă şi Penedo nu a avut emoţii.

Repriza a doua a fost mai animată, dar nimeni nu a putut trece în avantaj. Sepsi şi-a încercat norocul de câteva ori, dar Penedo nu a fost pus sub presiune constantă de oaspeţi.

De cealaltă parte, Dinamo a reuşit să aibă ocaziile mai mari ale meciului, dar a rămas cu un mare zero pe tabelă. Salomao, Nistor, Popa şi Sorescu ar fi putut marca, dar Niczuly a scos absolut toate mingile trimise, destul de slab, de altfel,, pe spaţiul porţii. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri