DEZASTRUL TOTAL DE LA DINAMO CONTINUĂ, iar faptul că Florin Bratu a fost dat afară în modul cel mai josnic, nu schimbă cu nimic lucrurile. Fotbaliştii dinamovişti nu i-au putut oferi o victorie antrenorului Claudiu Niculescu la primul său meci în „Ştefan cel Mare”. Dinamo a remizat, 0-0, cu Sepsi OSK după o partidă în care alb-roşii au jucat doar o repriză.

Primele 45 de minute ale partide pot fi catalogate drept cele mai slabe din acest acest sezon al Ligii 1 Betano. Primul şut pe poartă a fost trimis de Sepsi abia în prelungirile primei reprize. Totuşi, execuţia a fost una destul de slabă şi Penedo nu a avut emoţii.

Repriza a doua a fost mai animată, dar nimeni nu a putut trece în avantaj. Sepsi şi-a încercat norocul de câteva ori, dar Penedo nu a fost pus sub presiune constantă de oaspeţi.

De cealaltă parte, Dinamo a reuşit să aibă ocaziile mai mari ale meciului, dar a rămas cu un mare zero pe tabelă. Salomao, Nistor, Popa şi Sorescu ar fi putut marca, dar Niczuly a scos absolut toate mingile trimise, destul de slab, de altfel,, pe spaţiul porţii. (foto GSP)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =