Caută
Close this search box.

Din Champions League și de la Anderlecht, la FC Voluntari

Fostul dinamovist Ioan Andone, managerul de la FC Voluntari, e convins că a dat lovitura cu ultimul transfer reuşit la echipa din Ilfov! Nathan Kabasele (24 de ani), atacant crescut la Anderlecht, a fost legitimat la FC Voluntari şi „Fălcosul” îl compară deja cu Harlem Gnohere, „Bizonul” pe care l-a antrenat la Dinamo.

”Ieri am legitimat un atacant belgian, Kabasele. Avem mare încredere în el. E Bizonul doi. Seamănă mult cu Gnohere la fizic şi ca jucător. Se demarcă foarte bine, are viteză bună, forţă bună, avem nevoie de jucători de calitate, să înscrie goluri”, a declarat Ioan Andone, conform TelekomSport.

Atacantul în vârstă de 24 de ani vine din postura de jucător liber de contract. Ultima dată a evoluat la Gazisehir, în liga a doua din Turcia, iar de-a lungul carierei a jucat pentru Anderlecht, Mouscron sau De Graafschap.

Sosit de tânăr în Belgia, Kabasele a fost remarcat de scouterii lui Anderlecht, echipă la care a ajuns în 2011 şi la care a stat până în 2017. A participat la două titluri câştigate de Anderlecht, dar în marea parte a timpului a fost împrumutat fie în Belgia, fie în Olanda. Kabasele a jucat un meci și în Liga Campionilor, într-un meci cu Borussia Dortmund, 0-3, în 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri